Asfalttikoneiden 3D-mittaukset Suomessa – Uusimaa

Yhteydenotto

Toteutamme asfalttikoneiden 3D-mittauksia erityisesti Espoon, Helsingin ja Vantaan tietyömailla. Palvelemme kuitenkin aktiivisesti myös muualla Uudellamaalla ja Etelä-Suomessa sekä tarvittaessa koko Suomen alueella, sillä asfalttikoneiden 3D-mittaukset ovat harvinaista työtä, joka vaatii erityislaitteistoa ja -osaamista. Me Mittaus-Jukyllä tunnemme tiemittaukset ja asfalttikoneiden tarpeet tasaisia teitä rakennettaessa. Lue lisää palvelustamme ja pyydä sitten meiltä tarjous.

Mittaamalla tiet suoriksi

Kuinka saamme tiet suoraksi? Vastaus löytyy asfalttikoneiden sisältä. Mittaus-Juky Oy toteuttaa asfalttikoneiden 3D-ohjausta ja -mittausta tarkoitukseen suunnitellulla kalustolla, jolla rakennettava tie saadaan vedettyä suoraksi suunnitelmien mukaisesti. Esimerkiksi Trimblen 3D-takymetrit ovat helposti asennettavissa useimpiin käytössä oleviin asfaltin levittäjiin ja jyrsimiin. Älykäs kalusto pitää tien suunnan ja korkeuden tasaisena vaikeissakin olosuhteissa.

Käyttämällä nykyaikaista mittaus- ja ohjauskalustoa asfalttikoneissa tien asfalttipinta saadaan levitettyä suunnitelman mukaisesti, eikä vahinkoja pääse syntymään, kun asfalttikone osaa seurata oikeaa työkonetta ja pitää suunnan suorana.

Palvelemme kuntia ja yrityksiä

Yksityiset asiakkaat rakentavat harvemmin asfalttipinnoitteisia teitä. Tienrakentamisessa tarvittavat asfalttikoneet ja niiden mittauslaitteet ovat dynaaminen kokonaisuus, jotka tarvitsevat ammattimaista otetta. Teemme asfalttikoneiden 3D-mittaukset ja ohjaukset rakennusyritysten sekä kuntien tarpeisiin missä päin Suomea tahansa yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Etenkin levittimen käytössä 3D-mittaus ja -ohjaus ovat erittäin tehokkaita työkaluja. Vaativat pinnat saadaan päällystettyä yllättävän helposti – tähän vanhanaikainen 2D-ohjaus ei kykene. Näin saadaan tehtyä esimerkiksi kaupungille uusi parkkipaikka tai päällystettyä tie haastavassa kukkulaisessa maastossa. Hyvällä 3D-laitteistolla säästyy paitsi aikaa ja vaivaa myös rakennusmateriaaleja. Näin rakennusprojektin kustannukset pysyvät paremmin aisoissa.